19 EUR /fő - Székelyföld csodálatos kincseket rejt!
Érvényes: 2019.02.23 - 2019.12.09
Wasteels Utazási Iroda
  • Magyarország, 1087 Budapest
    Kerepesi 2 - 6., Keleti pályaudvar, 9. vágány
  • +36 1 210 2802
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Ezt most Ön is megtapasztalhatja, hiszen a Wasteels Utazási Irodával nem csupán könnyedén érheti el Maroshévíz – Gyergyószentmiklós – Csíkszereda – Tusnádfürdő – Sepsiszentgyörgy – Brassó városokat, de a kedvező árnak köszönthetően költőpénze is marad bőven!

Csapjon le a legolcsóbb vonatjegyekre és utazzon egyszerűen Székelyföldre, Románia egyik legszebb területére!

A Székelyföld legfontosabb városainak többségébe közvetlen nappali és éjszakai vonat is közlekedik. Az első érintett település Maroshévíz (Topliţa), amely nevéhez illően fürdőhely, ahonnét nincsenek messze Borszék gyógyfürdői sem. Gyergyószentmiklósról (Gheorgheni) könnyen megközelíthető a Gyilkos-tó és a Békás-szoros, míg Tusnádfürdőről (Băile Tuşnad) a Szent Anna-tó. Csíkszereda (Miercurea Ciuc) környékének legfőbb látványossága, a pünkösdkor zarándokok százezreit vonzó csíksomlyói kegyhely, de a közeli Hargitafürdő sícentruma, valamint a "székelyek szent hegyére", a Madarasi-Hargitára induló túraútvonalak kiindulópontja sincs innen messze. Sepsiszentgyörgy (Sfântu Gheorghe) ad otthont a Székely Nemzeti Múzeumnak, melynek épületét XX. század elejének híres építésze, Kós Károly tervezte.

A Hargita InterCity vonattal nappal élvezheti a Székelyföld legszebb tájainak látványát. A kocsikban bőven jut hely a csomagoknak, és az útviszonyok, valamint a forgalom többi résztvevője miatt sem kell aggódnia. Ha azonban nem szeretné az egész napját utazással tölteni, az éjszakai Corona InterCity fekvőhelyes és hálókocsijában kényelmesen töltheti az éjszakát, és másnap kipihenten vághat neki a táj felfedezésének.

 

A "Spar day és Spar night" kedvezményes menetjegyek egy útra Gyergyószentmiklós, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy és Brassó állomásokra, 2. osztályú ülőkocsiban már: 19 EUR-tól elérhetők!

Special menetjegyek:
Budapestről Csíkszeredába 53 EUR/fő, Brassóba 55 EUR/fő.

A Special menetjegyek oda-vissza utazásra használhatók, érvénytartamuk 15 nap. Ezekkel a jegyekkel az útmegszakítás nem lehetséges.

Gyermekek részére az ár felét kell megfizetni.

 

További információkért látogasson el weboldalunkra!

 

Wasteels Utazási Iroda

Kiránduljon vonattal a Felvidék kapujába

6 EUR-tól/fő
Wasteels Utazási Iroda

Salzburg, a varázslatos barokk város

69 EUR
Wasteels Utazási Iroda

Kiránduljon Pozsonyba, utazzon vonattal!

9 EUR/fő
Wasteels Utazási Iroda

Utazzon Svájcba kényelmesen már 39 EUR áron!

39 EUR /fő
Wasteels Utazási Iroda

Utazzon vonattal Németországba 29 EUR-tól!

29 EUR /fő
Wasteels Utazási Iroda

Vonattal kényelmesen az Arany Prágába

19 EUR /fő
további ajánlatok a szolgáltatótól
Kérdése van? Visszahívjuk!×