3 700 Ft-tól/fő - Kényeztesse magát a fürdők fürdőjében – a Makói Hagymatikumban!
Érvényes: 2022.04.24 - 2024.12.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása
A Makovecz Imre Kossuth-díjas építész tervei alapján készült, Európában egyedülálló, organikus épületben esztétikai élmény is a fürdőzés. A makói gyógyfürdő a termálvíz és a marosi gyógyiszap erejével ad enyhet a gyógyulni vágyóknak, egyedülállóan szép wellness részlegével pedig a kikapcsolódás élményét nyújtja a családoknak és a baráti társaságoknak.  

A Hagymatikum megépítésével a kivételes gyógyító erő hasonlóan kivételes környezetbe került. A Kaland medence névre keresztelt élménymedence már-már templomszerű hatást kelt, éke pedig a középen elhelyezkedő tíz méter magas, organikus elemekkel díszített oszlop. Az alkotás nem csupán látványelem, praktikus funkciókat is ellát: modern légtechnikai eszközöket rejtettek el benne. A Kaland medencében ezen felül egy sodrófolyosó is található. A fürdőben számos egyéb különleges medencében is lehet csobbanni, van egyebek között Barlang és Sakk medence is.

Az európai viszonylatban is egyedülálló fürdő 2012. január 20-án nyílt meg. A korábban is meglévő beltéri fedett tanuszoda és a kültéri tanmedence, valamint a fiatalok kikapcsolódását szolgáló élménymedence az organikus fürdőépület átadásával komplex gyógyászati, wellness és családi részleggé vált.

A marosi gyógyiszap és -víz hatását már az 1900 éves közepén felismerték, 1956-ban el is indult a kútfúrás és a fürdőépítés Dr. Batka István reumatológus főorvos kezdeményezésére. A marosi iszap 1961 óta használhatja hivatalosan is a gyógyiszap minősítést; mozgásszervi és reumás betegségek kezelésére alkalmas – akárcsak a 41 fokos, alkáli-hidrogén-karbonátos makói hévíz.

Különleges medencék és szaunák

A Hagymatikum megépítésével a kivételes gyógyító erő hasonlóan kivételes környezetbe került. A Kaland medence névre keresztelt élménymedence már-már templomszerű hatást kelt, éke pedig a középen elhelyezkedő tíz méter magas, organikus elemekkel díszített oszlop. Az alkotás nem csupán látványelem, praktikus funkciókat is ellát: modern légtechnikai eszközöket rejtettek el benne. A Kaland medencében ezen felül egy sodrófolyosó is található. A fürdőben számos egyéb különleges medencében is lehet csobbanni, van egyebek között Barlang és Sakk medence is.
A forróság kedvelői pedig kilenc különböző típusú szauna közül válogathatnak. A szokásos gőzkabin, finn, infra-, fény- és aromaszauna mellett igazi különlegességeket is találni: gyógynövényes, makói, alföldi is kelo szauna is fellelhető a makói repertoárban.
 

 

Lazítson, pihenjen, töltődjön fel a HungaryCard kártyával kedvezményesen a páratlan szépségű Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben! 

A kártya felmutatásával korlátlan alkalommal igénybe vehető a 20 % kedvezmény a kártya érvényességi idejéig

         Kedvezmény a felnőtt és nyugdíjas/diák/gyermek napijegyek árából!

 

A 64428 kuponkód segítségével  

10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül.   

RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>      

   

 

 További információk a kártyáról

 

Hungary Card

Eger és környéke Hungary Carddal

172 060 Ft-tól/2 fő/3 éjszaka
Hungary Card

Tematikus séták a budai Várnegyedben!

2 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Kirándulás Krisna-völgybe

1 690 Ft-tól/fő
Hungary Card

Edelényi kastélysziget

1 250 Ft-tól/fő
Hungary Card

Az élményhez HAJÓ visz!

1 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Ökoturisztikai élmények Tamásiban

1 250 Ft-tól/fő
további ajánlatok a szolgáltatótól
Hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×