5 900 Ft/fő-től - Orosz Cirkusz a Jégen: Téli mesék
Érvényes: 2020.03.04
BOK csarnok
  • Magyarország, 1146 Budapest
    Dózsa György út 1.
  • +36 1 920 6510
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Az "Orosz Cirkusz a Jégen" a világ első jégcirkusza, több mint 50 éve kápráztatja el a közönséget művészete és csillogása révén, a nagyszerű akrobaták, zsonglőrök, kötéltáncosok, műkorcsolyázók és bohócok segítségével a csillogó jégen.

Az „Orosz Cirkusz a Jégen” társulata lenyűgöző jégshow-val és lélegzetelállító cirkuszművészettel elbűvölő utazásra repíti a közönséget a mese varázslatos világába. A „Téli mesék” minden idők legszebb történeteiből, a Diótörő, a Hókirálynő, Alice Csodaországban, a Csipkerózsika, a Hamupipőke, a Cirkuszhercegnő meséiből mutat be felejthetetlen előadást a jégen.  

A társulat a báj, a szépség, az elegancia, a hihetetlen könnyedség és a legmagasabb technikai felkészültség, a fantáziadús látványos koreográfiák, a több mint 300 csodálatos jelmez, az izgalmas zene és akrobatika révén rabolja el a közönséget a mesék világába. Az energikus és elegáns jégbalett egy nagyszerű orosz cirkuszi programmal kombinálva igazán varázslatos látványt nyújt kicsiknek és nagyoknak, az egész család számára.

A "Téli mesék" előadása egy varázslatos birodalomba vezeti a nézőt, ahol a jó és a gyönyörű uralkodik és minden álom valóra válhat, ahova felnőttként újra és újra vissza akar térni az ember. A szavak nem tudják kifejezni, amit látni, hallani és érezni fognak ebben a műsorban! Ezt látniuk kell! Az előadás műjégen látható!

 

Időpontok: 2020. március 4. 16:00 és 19:30 órai kezdettel

Jegyárak: 5900 - 9900 Ft között

Jegyvásárlás>>

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×