1 466 EUR/fő/1 hét - Tavaszi pihenés a Maldív-szigeteken
Érvényes: 2020.04.20 - 2020.04.29
Gyerekkel.hu
  • Magyarország, 1032 Budapest
    Kiscelli u. 75.
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Vár a fehérhomokos part és a kék óceán! De ha megunod a lustálkodást, rengeteg mozgalmasabb program közül választhatsz. Mozognál? Esetleg kipróbálnál valamilyen vízi sportot vagy a hagyományos táncok érdekelnek? Itt minderre lesz lehetőséged! Ha pedig gyerekkel mész, a játszótérnek, miniklubnak, animációs programoknak köszönhetően biztos, hogy ő sem fog unatkozni!

A sokak által kedvelt Bandos Maldives 4* a nagyobbnak számító szigetek egyikén található, dús növényzettel, már-már dzsungeles, gondozott parkkal. Önmagában az is nagy élmény, hogy a csodaszép partnak egy zugában, a pálmafák nyújtotta árnyékban pihenhettek, de emellett több kirándulás és szórakozási lehetőség közül is választhattok. A szobák kellemesen, otthonosan kialakítottak.
Maldív viszonylatban is kiemelkedően jó „házi korallterepen” a rájákon, tintahalakon és a tengeri teknősön kívül a Némó halak teljes választékával is megismerkedhettek.

A Malétól 8 km-re található Bandos Maldives tágas szobákkal várja vendégeit, amelyek erkélyéről a kertre vagy a strandra nyílik kilátás. A szálláshelyen vízisport-központ és búváriskola is működik. A szálloda többféle étkezési lehetőséget kínál. A wifi ingyenes.
Az ideális elhelyezkedésű Bandos Resort Malé északi korallzátonyán fekszik, és Malé 7 km-re lévő repülőteréről mindössze 10 perc alatt elérhető motorcsónakkal.
A szálláshely érintetlen természet által körülvett szobákat és villákat kínál, amelyek közül néhány magas nádtetővel vagy fadíszítéssel rendelkezik. Az szállásokon síkképernyős kábel-TV, tea- és kávéfőző, illetve minibár is rendelkezésre áll. Néhány egységben külön nappali vagy szabadtéri pezsgőfürdő is található.
A medencében úszóbár várja a vendégeket, az üdülőközpont fürdőjében pedig masszázs- és szépségápolási kezeléseket lehet igénybe venni. A Club House számos edzőtermet, aerobikot, tollaslabdázást, teniszpályákat, squash-t és pingpong-asztalokat kínál. A Kokko Clubban gyermekfelügyelet és különféle programok állnak a kicsik rendelkezésére. A szálláshelyen Union Pay kártyával is lehet fizetni.
A Koon Thai étteremben autentikus thai specialitásokat, a tengerparti Sea Breeze kávézóban nyugati és nemzetközi finomságokat, a Gallery étteremben pedig svédasztalos ételek széles választékát szolgálják fel. A Huvan and Sand bár kellemes, trópusi környezetet biztosít a koktélok elfogyasztásához, illetve élő szórakoztató műsorokat is kínál. A vendégek kínai reggelit is fogyaszthatnak. Az Umi Yaki étteremben japán teppanyaki ételeket szolgál fel.

Utazási információk

Úti cél: Maldív-szigetek, Kaafu Atoll
Utazás: repülővel (Qatar), budapesti indulással, egy átszállással

Szállás: Bandos Maldives 4* (95% vendégértékelés)

Időpont: 2020.04.20-29. (7 éj)

Részvételi díj:
2 felnőtt: 2932 EUR/család
2+1 (baby 0-1,99 éves): 3076 EUR/család
2+1 (2-12 éves gyermek): 4002 EUR/család
2+2 (2-12 éves gyermek): 5348 EUR/család

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegy + illeték
  • szállás 7 éjszakára
  • félpanziós ellátás
  • helyi transzfer (A Malé nemzetközi repülőteréről induló, motorcsónakos transzfer menetideje 15 perc)

A részvételi díj nem tartalmazza: sztornó és BBP biztosítás, vízum díja: 25 USD/fő, fakultatív programok!
Az árak a szabad helyek függvényében változhatnak!
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

 

További információ: adrienn@gyerekkel.hu

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×