4 800 Ft/fő - Zalakarosi Fürdő – az élmények birodalma
Érvényes: 2020.01.01 - 2021.01.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Zalakarosi Fürdő egész évben vizes és szárazföldi élménybirodalommal várja a kikapcsolódásra és szórakozásra vágyó vendégeket: a 6 medencéből álló, kétszintes beltéri gyermekvilág az év minden napján a virgonc-ifjoncok szolgálatában áll, a nyár beköszöntével a strandi gyermekvilág és környéke is a gyermekek kacagásától válik hangossá. A beltéri és kültéri élményfürdő szolgáltatásait egész éven át élvezhetik a Zalakarosi Fürdőre látogató vendégek. A több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medence komplexum minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást nyújt, a wellness életérzését sugallja.

A 29 medencével rendelkező létesítmény az M7-es autópályától 10 percre, a Balatontól 30 percre található.

A több, mint 10 hektáros, szépen gondozott parkosított környezetben kialakított strand a generációk találkozóhelye. Adrenalin csúszdaparkunk traffipax mentes övezet: a dunántúli fürdők kínálatában egyedülálló csúszdaegyüttes méretei már önmagában is növelik az adrenalin-szintet.

A Zalakarosi Fürdő rekreációs és gyógyászati részlegének jellegzetes kupolás épülete különleges hangulatot kölcsönöz a gyógyfürdőzéshez és a páratlan gyógyvízzel együtt hozzájárul a testi-lelki egészség megőrzéséhez.

A gyógycentrum szabadtéri gyógyvizes medencéje csodálatos zöld környezetben, gondozott sziklakerttel, pihenő ágyakkal, öreg fák árnyékában, sajátos mikroklímával áll a gyógyulni vágyó vendégek rendelkezésére.

A HungaryCard-dal járó kedvezmény a teljes árú komplex belépőjegy vásárlásra esetén vehető igénybe a kártya érvényességi ideje alatt, kivéve kiemelt és ünnepi időszakok. A kiemelt időszakokról tájékozódjon a www.hellozalakaros.hu weboldalon.

 

HungaryCard PLUS KÁRTYÁVAL 4 alkalommal váltható 50% kedvezménnyel fürdőbelépő a gyógyfürdőbe.

A kedvezmény igénybevételéhez a kártyát és a szelvényfüzetet át kell adni a fürdő pénztárában, ahol érvénytelenítik a szelvényt és kiadják a kedvezményes belépőjegyet az árkülönbözet megfizetésével egyidőben.

Fontos tudnivalók:

A szelvényfüzetben 4 db fürdőszelvény található. A szelvények több gyógyfürdőben is érvényesek, de akár ugyanazon a helyen is felhasználhatóak. – Egy szelvény egy főre érvényes. Ha többen szeretnék igénybe venni a kedvezményt, akkor egyidőben akár több szelvény is felhasználható.

                             

A 64428 kuponkód segítségével  

10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

 

 RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>        
  

 

További információk a kártyáról

 

Hungary Card

Eger és környéke Hungary Carddal

172 060 Ft-tól/2 fő/3 éjszaka
Hungary Card

Tematikus séták a budai Várnegyedben!

2 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Kirándulás Krisna-völgybe

1 690 Ft-tól/fő
Hungary Card

Edelényi kastélysziget

1 250 Ft-tól/fő
Hungary Card

Az élményhez HAJÓ visz!

1 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Ökoturisztikai élmények Tamásiban

1 250 Ft-tól/fő
további ajánlatok a szolgáltatótól
Kérdése van? Visszahívjuk!×