50 000 Ft-tól/család/2 éj - Téli álom ajánlat a Várgesztesi Villaparkban 25% kedvezménnyel
Érvényes: 2020.01.06 - 2020.02.27
Villapark Várgesztes
  • Magyarország, 2824 Várgesztes, Villapark 201/25.
    NTAK: UD19014948
  • +36 34 494 494
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Januárban végre minden elcsendesül, vége az ünnepi felhajtásnak és a decemberi rohanásnak, itt az idő egy feltöltődést segítő családi pihenésnek!

Látogassatok el a Vértes szívében elhelyezkedő Várgesztesi Villaparkba, ahol a környéken gyönyörű erdők, csend és nyugalom, a Villaparkon belül pedig játék és kikapcsolódás várja az egész családot!


A "Téli álom" ajánlat minden évben a januári hónapra vonatkozik és 25%-os kedvezményt biztosít. Nevét onnan kapta, hogy a Villaparkban ez idő tájt részlegesen téli álomba szenderül és szolgáltatásainkból a wellness szolgáltatások szünetelnek az éves karbantartási munkálatok miatt (élményfürdő, masszázs, szauna). Minden más szolgáltatás viszont rendelkezésre áll. Mindezeken felül, hogy a wellness élmény se maradjon ki, a közeli tatabányai Gyémánt Fürdőbe kínálunk egyedi 25%-os belépőjegyeket.

Tipp: AQUA Plus villáinkba érdemes ilyenkor igazán jönni, melynek 22m2-es saját beltéri medencéje és saját szaunája teljesen priváttá teszi a wellness-szolgáltatásokat.
Az igazán szép környezet még arcpirosító időben is hív egy átmozgató erdei kiránduláshoz a szomszédos Zsigmond-kő kilátóhoz vagy meredek sziklamászófalhoz, de pihentető sétára is van lehetőség a halas tó körül vagy a közeli középkori Gesztesi várhoz. A játszóházban ez időtájt a hatalmas játszólabirintusban szaladgálhatnak a fürgelábúak.

A csomag ára: 50 000 Ft-tól /család* /3 nap/2 éj

Érvényessége: 2020. 01. 06 - 2020. 02. 27.

*A „család” 2 felnőttet és akár 4 gyermeket jelent 14,99 év alatti korral, a szülőkkel egy házban elszállásolva, Komfort apartmanházban. Az AQUA Plus ház ára magasabb a Komfort házénál.


TÉRÍTÉSMENTES SZOLGÁLTATÁSAINK

Bababarát házak (korlátozott számban) ● Gyermekprogramok, animáció ● Játszóház ● Játszóterek ● Homokos és füves focipálya ● Strandröplabda pálya ● Tornaterem (pingpong, bordásfal) ● WIFI ● Térítésmentes parkolás ● A szállásdíj tartalmazza az ágynemű, a törölközők és a végtakarítás díját

TÉRÍTÉS ELLENÉBEN IGÉNYELHETŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

Masszázs ● Bowlingpályák ● Kerékpárkölcsönzés ● Lovaglás ● Biliárd, darts, csocsó ● Bogrács és grillsütő

INFORMÁCIÓ SZÁLLÁSÁRAINKHOZ

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. ● A fenti árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Mértéke: 18 éves kor felett 490 Ft/fő/éj. ● Villáink 4 kétágyas hálószobával rendelkeznek, villánként legfeljebb 2 pótágy/gyerekágy elhelyezésére van lehetőség. ● Érkezés 15.00 órától, távozás 10.00 óráig, de lehetőség van "Korai check-in" illetve "Késői check-out"-ra térítés ellenében.

További részletek és foglalás >

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×