160 639 Ft/fő/7 éj - Varázslatos Törökország
Érvényes: 2019.10.30 - 2019.11.06
Menta Travel
  • Magyarország, 1139 Budapest
    Teve utca 1/D. SHOP 1
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Teljes kikapcsolódásra vágysz? Akkor irány Törökország, Side, ahol az ötcsillagos szállodában töltött egy hét alatt garandtáltan feltöltődsz testben és lélekben! Tökéletes választás, akár páros vagy családi utazásra készülsz!

A szálloda leírása:

Magic Life Jacaranda: A 774 szobával rendelkező szálloda kb. 65 km-re található Antalya repülőterétől, kb. 10 km-re Side óvárosától, kb. 3 km-re Colakli településtől, közvetlenül a privát homokos/kavicsos tengerpartján fekszik. A napágyak, matracok, napernyők és strandtörölközők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél és a tengerparton. A szórakozásról animációs és sportprogramok, valamint wellness szolgáltatások gondoskodnak. A 2014-ben megnyílt szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (török, nemzetközi, streetfood, halas, olasz, japán – előzetes foglalás szükséges), szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák várják a vendégeket. A kiváló minőségű szállodát széleskörű szolgáltatásai miatt elsősorban családoknak ajánljuk.

Ellátás:

Ultra all inclusive ellátás, amely 00:00-24:00 óra között vehető igénybe, és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, napközben snack, tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Tartózkodás alatt egyszer térítésmentesen lehet étkezni az a’la carte éttermekben (kivéve a japán étteremben), de előzetes foglalás szükséges. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, az a’la carte éttermek szolgáltatásai (többszöri fogyasztás esetén), fogyasztás a „Dublin” bárban térítés ellenében állnak rendelkezésre.


 Az ár tartalma:

  • repülőjegy oda-vissza
  • transfer
  • szállás 7 éjszakára az ötcsillagos Magic Life Jacaranda szállodában
  • ultra all inclusive ellátás

Ár: 160 639 Ft/fő

Időpont: 2019. október 30-november 06.

 

További információ az adrienn@mentatravel.hu e-mail címen kérhető!

Kérdése van? Visszahívjuk!×