Legyen az esküvője vagy rendezvénye egy valóra vált álom!
Érvényes: 2019.05.06 - 2019.10.31
Echo Residence - All Suite Hotel
  • Magyarország, 8237 Tihany
    Felsőkopaszhegyi út 35.
  • +36 87 448 043
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Legyen szó kis létszámú vagy nagy rendezvényről, esküvőről, a tihanyi Echo Residence All Suite Hotel megvalósítja elképzeléseit!

 


 

Az Echo Residence All Suite Hotel Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező helyén, egész évben várja vendégeit. A nyaralópark Tihany szívében, a Kopaszhegyen, a Balatontól kőhajításnyira, közel 1 hektáros, ősfás területen helyezkedik el. A két épületben kialaktott 21 luxus lakosztállyal és a hozzájuk tartozó szolgáltatásokkal a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme.

...a boldogító „igen” – felejthetetlen emlék egy örök életre

Elegáns helyszín, polgári esketés és vacsora – mindez csodálatos zöldkörnyezetben, pazar balatoni panorámával, meghitt, családias légkörben csak Önökkel, hajnalig mulatozva.

Mi valóra váltjuk az igazi álmokat. A legapróbb részletekre is odafigyelünk, hogy életre szóló fogadalmukat, egy életre szóló élménnyel tegyük teljessé. Engedje szabadjára fantáziáját, a lehetőségek tárháza határtalan!
Kisebb, meghitt esküvőktől a „három napig” tartó lakodalomig minden igényre tudunk megoldást.

A szálloda ajándéka >>>

 

 

... ahol a nagy döntések születnek!

A pihentető és egyben élénkítő légkör nem csak az üdülés, hanem tárgyalások, szemináriumok, workshopok és csapatépítő tréningek tökéletes helyszíne. Rendezvényét elképzeléseinek megfelelően a legapróbb részletekig megtervezzük, megbízható, szakképzett személyzet, és modern technika garantálja a sikeres üzleti megbeszéléseit, privát rendezvényeit, ötleteinek professzionális megvalósítását akár kizárólagos használattal maximum 40 főig. 

A meeting után igazán emlékezetes keretprogramon töri a fejét? Speciális és ösztönző csapatépítő programok szervezésében is a legjobbat nyújtjuk Önöknek!

 

Kérje egyedi ajánlatunkat a sales@echoresidence.hu email címen!

 

További információért kérjük, látogasson el weboldalunkra!

Kérdése van? Visszahívjuk!×