670 107 Ft/fő/7 éj - Szeptemberi napozás a Maldív-szigeteken
Érvényes: 2019.09.26 - 2019.12.06
Menta Travel
  • Magyarország, 1139 Budapest
    Teve utca 1/D. SHOP 1
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Töltsön el egy fantasztikus hetet a paradicsomban! A Maldív-szigeteki Kuredu Island Resort szálloda rengeteg szórakozási és pihenési lehetőséget kínál minden korosztály számára. Szakadjon ki a hétköznapoktól, szökjön el a szeptemberi hűvös, borongós idő elől és vigye magával szeretteit is!

Helyszín: Maldív-szigetek, Lhaviyani Atoll: Kuredu Island Resort & Spa

Időpont: 2019-11-21 - 2019-11-28

Ár: 1650 EUR/fő (544 500 Ft)

Az ár tartalma:

  • Repülőjegy
  • 7 éj szállás a Maldív-szigeteki Kuredu Island Resort & Spa-ban, Lhaviyani Atoll-on
  • Teljes ellátás
  • Transzfer

Szállás leírása

A szálloda 1988-ban épült. Összesen 330 szobával várják az ide látogatókat. A vendégek rendelkezésére áll egy pénzváltó is. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A vendégeket egy étterem, egy reggeliző és egy bár várja. Vásárlási lehetőséget kínál egy ajándékbolt, valamint további butikok. A létesítmény területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A szállás rendelkezik továbbá TV-szobával, játszószobával és könyvtárral. Elérhető szolgáltatások továbbá: bébiszitter-szolgáltatás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás. A kerékpárkölcsönzőnek köszönhetően a környék két keréken is felfedezhető.

Szobák

A szobákat légkondicionáló berendezéssel, ventilátorral, nappalival, konyhával és fürdőszobával szerelték fel. A legtöbb szobában erkély gondoskodik a kilátásról. Egyes szobák tengerre néző kilátással rendelkeznek. A vendégek pihentető alvásáról egy king size ágy gondoskodik. A gyerekeknek kiságyat biztosítanak. Ezen kívül van széf, minbár és íróasztal is. A kényelmet szolgálja továbbá egy hűtőszekrény és egy tea-/kávéfőző. Rendelkezésre áll egy vasalókészlet is. A felszereltséget internet-hozzáférés, telefon, TV-készülék, CD-lejátszó és WiFi egészíti ki. A fürdőszobák berendezéséhez zuhanyzó, fürdőkád és hidromasszázskád tartozik. A fürdőszobában található hajszárító és fürdőköpenyek a mindennapi kényelmet szolgálják.

Sport és szabadidő

Az üdülőterület egy kinti- és egy gyermekmedencét kínál. A napozóteraszon kényelmes nyugágyak várják a napozni vágyókat. A tökéletes kikapcsolódásról a medencerészlegen található pezsgőfürdő gondoskodik. A medencebár frissítő italokkal várja a vendégeket. A szállodában számos sporttevékenység biztosítja a változatosságot. Kínálnak többek között kerékpározást/ mountain bike-ozást, teniszt, strandröplabdát, golfozást és horgászatot, valamint felár ellenében putting green-t. Különböző sporttevékenységekre is lehetőség van, köztük kedvelt vízi sportokat is kínálnak: vízisíelés, windszörfözés, banánozás, kenuzás, vitorlázás, katamaránozás, kajakozás és búvárkodás, valamint felár ellenében sznorizás is várja a vendégeket. A létesítmény a beltéri sportok kedvelőit egy edzőteremmel, asztali tenisszel, tollaslabda pályával, biliárddal és darts-cal várja. A wellnessrészleg kínálatához tartozik egy gyógyfürdő, egy szépségszalon és masszázs kezelések. Szórakozási lehetőséget kínálnak: egy diszkó és egy miniklub.

Ellátás típusa

Foglalható teljes panziós ellátás és all inclusive ellátás. Ezen kívül reggeli, ebéd és vacsora külön is foglalható. Külön kérésre szívesen készítenek gluténmentes ételeket és vegetáriánus ételeket. A fő étkezések mellett snackeket is kínálnak. Egyik különlegesség a látványkonyha. A kínálatban találhatók alkoholmentes italok és alkoholos italok.

Ajánlatkérés: adrienn@mentatravel.hu!

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×