315 300 Ft-tól/ fő - Karibi hajóút Havannából
Érvényes: 2019.11.25 - 2019.12.04
Istria Tours '94
  • Magyarország, 1066. Budapest
    Mozsár u. 6.
  • +36 1 301 0138
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Tartson velünk ezen a csodálatos hajóúton Havanna indulással! A kiutazás egyénileg történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 10 nap / 9 éjszaka.

1 nap:

Indulás menetrendszerinti repülővel HavannábaFakultatív transzfer a hotelbe, szobák elfoglalása majd szabadprogram.

2. nap

Fakultatív kirándulás: Reggel old timer autókkal indulunk a hotelből egy Havannát áttekintő városnézésre. Délután az MSC Armonia fedélzetére szállunk, elfoglaljuk a kabinunkat, vacsora a hajón, majd irány a Havanna éjszakai élete. Fakultatív látogatás 21:30 és 23:30 között a Havannai Tropicana Cabaret-be, a világ egyik leghíresebb mulatójába, ahol megtekintünk egy látványos show és revüműsort.  Hajónk éjszaka a kikötőben marad.

3. nap:

Mai napon hajónk még Havannában lesz.  Fakultatív kirándulás: Egész napos kirándulás a Havannától 170 km-re lévő festői szépségű Vinales völgybe, amelyet az UNESCO 1999-ben a világörökség részévé nyilvánított.  Programunk során ellátogatunk egy dohányültetvényre, ahol megismerkedünk a dohánytermesztés folyamatával. Ezt követően csónakázunk a Cueva del Indio Indiánbarlangban, Kuba legrégebbi barlangrendszerében. Estére visszatérünk Havannába, a hajóra, amely éjszakai 23.55-kor elindul Belize irányába.

4. nap: 

Egész napunkat a hajón töltjük, ahol kipróbálhatjuk a hajó minden szolgáltatását.

5. nap:

Reggel 8.00-kor kikötünk BelizbenJavasolt fakultatív program idegen nyelvű idegenvezetéssel: másfél órás buszozással érjük el a Tower Hill-et, ahol az Új-folyón csónakba szállunk és hajózunk. Így érkezünk Lamanai-ba, amelynek a neve maya nyelven „alámerült krokodilt”, Ez a túra tartalmaz egy teljes svédasztalos ebédet a helyszínen. Másik javasolt fakultatív program: strandolás a Starfish privát szigeten, ahol a fehér homokos partot, kristálytiszta kék tengert és kókuszpálmák árnyékát élvezhetjük. A program tartalmaz egy ebédet üdítővel. 17.00-kor újra elindul a hajónk.

6. nap: 

Ma Hondurasba, Roatán szigetére érkezünk 8:00 órakor. Javasolt fakultatív program idegen nyelvű idegenvezetéssel: rövid szigettúra kis busszal vagy taxival. Délután 17.00-kor kihajózunk és folytatjuk utunkat.

7. nap: 

Ma Mexikóban kötünk ki reggel 8.00-kor Costa Mayan, Mahahual településnél. Javasolt fakultatív program idegen nyelvű idegenvezetéssel: félnapos kirándulás autóbusszal a 700-as években épült Chacchoben maya romvárosba. Másik javasolt fakultatív program: Transzfer „gumikerekű nádfedeles vonatszerű szerkezettel” a kikötőtől 2-3 km-re délre lévő Mahahual Beach-re. 18.00-kor indulunk Cozumel szigete felé.

8. nap:

Reggel kiköt a hajónk Cozumel szigeténélJavasolt fakultatív program angol nyelvű idegenvezetéssel: Látogatás az egyik ősi maja piramishoz Tulumba. Komphajóval transzfer a szárazföldre, Playa del Carmenbe, majd onnan autóbusszal utazás a 63 km-re lévő titokzatos, különleges környezetben lévő maja városához, ami az UNESCO Világörökség részét képezi, s három oldalról fal, egy oldalról pedig a Karib-tenger határolja a közel 60 épületet.  Másik javasolt fakultatív program: komphajóval transzfer a szárazföldre, Playa del Carmenbe, ahol egyedül fedezhetjük fel a mexikói tengerparti üdülőváros utcáit, bazárjait, éttermeit, és élvezhetjük a homokos tengerpartot és a Karib-tenger habjait. Harmadik javasolt fakultatív program: delfinsimogatás, delfinekkel úszás az egyik legszebb ilyen lehetőséggel rendelkező helyszínen, csak pár kilométerre a kikötőtől. Transzfer vissza Cozumelre, majd 16.00-kor Kuba felé hajózunk.

9. nap:

A hajónk délelőtt 10.00-kor köt ki HavannábanFakultatív kirándulás: Ebéd egy helyi tipikus kubai étteremben. Délután felfedezzük Havannát „Hemingway Nyomában". Majd utazás a repülőtérre, ahonnan este indul a gépünk.

10. nap: 

Érkezés a délután folyamán.

 

2019. november 25. – december 4.

Részvételi díj:

315.300 Ft/fő-től 2 fő/belső kabin elhelyezéssel

363.600 Ft/fő-től 2 fő/ablakos kabin elhelyezéssel

561.200 Ft/fő-től 2 fő/balkonos kabin elhelyezéssel

 

Az ár tartalmazza:

- 1 éjszakai szállást reggelivel Havannában 2 fő/szoba lehelyezéssel
- A kikötői illetékek
- Elhelyezés a kiválasztott kabinkategóriában
- Teljes ellátás a fedélzeten (a beszállás napján vacsorával kezdve, a kiszállás napján reggelivel befejezve) (reggeli, ebéd, délutáni kávé, vacsora, éjféli snackek
- A legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használata
- Részvétel a közös rendezvényeken és szórakoztató programokon
- A csomaghordás ki-és beszálláskor
- Magyar nyelvű aszisztenciával

A részvételi díj nem tartalmazza

- a repülőjegyet, irányár: 190.000,- Ft/fő a telítettség függvényében az ár változhat
- transzfereket a repülőterekre, a szállodába és a hajóra
- A kötelező borravalót, melynek ára kb.10 EUR/fő/éjszaka
- Parti fakultatív kirándulásokat
- Egyéb személyes kiadásokat pl.: Internet, SPA, wellness szolgáltatások, fodrász stb.
- Orvosi ellátást
- Az italfogyasztást
- Biztosítást (irodánkban megköthető)
- Vízumot (segítünk a beszerzésében)
- Szolgáltatási díjak a bárokban: 15%

Az előre megvásárolt, kifizetett italcsomag a szolgáltatási díjat tartalmazza.

Fakultatív program árak:

A havannai fakultatív programok ára a Havannai Tropicana Cabaret nélkül: 59.700 Ft/fő (irodánknak fizetendő), mely ár tartalmazza:
- transzfer a havanna repülőtértől a havannai hotelhez
- havannai városnézés ebéddel, belépővel és transzferrel a hajókikötőbe
- egész napos kirándulás a Vinales-völgybe ebéddel és belépőkkel
- Hemingway és szivartúra program ebéddel, belépőkkel és transzferrel a repülőtérre

A fakultatív Havannai Tropicana Cabaret show Old Timer transzferrel (18 év felett): 37.200 Ft/fő (irodánknak fizetendő), csak előre foglalással, mely ár tartalmazza:

- a transzfer Old Timer autókkal
- asztalfoglalás
- 1/4 üveg „Anejo" rum
- egy pohár pezsgő
- snack
- egy üdítő

Útlevél: az útlevél lejárati dátumának minimum 6 hónappal későbbinek kell lennie, mint a hazautazás dátumának.

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni, akár csoportos kedvezménnyel is, vagy egy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

 

További információk az Istria Tours '94 weboldalán!

Kérdése van? Visszahívjuk!×