89 300 Ft-tól/fő/hét - Csodás vakáció a horvátországi Peljesac-félszigeten light all inclusive ellátással
Érvényes: 2019.06.08 - 2019.10.25
Istria Tours '94
  • Magyarország, 1066. Budapest
    Mozsár u. 6.
  • +36 1 301 0138
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Horvátország második legnagyobb félszigete (az Isztriai-félsziget után) a dalmáciai Peljesac-félsziget. 355 km2 területű, és 65 km hosszú, de mindössze 7 km széles. A félsziget legnagyobb városa a több mint 4000 lakost számláló Orebic, amely Splittől 227, míg Dubrovniktól 100 km-re található. A második legnépesebb település pedig a 2600 lakosú Ston, ahol, Orebicbe tartva érdemes megállni, és híres városfalait megnézni. Egyébként az Orebicre érkezés is külön élményt jelent: még akik több alkalommal voltak, azok sem tudják megunni a csodálatos panorámát: a sziklák, a hegyek, és a kék tenger, és végül Orebic látványát.

A félsziget sok lehetőséget kínál az úszásra és a vízisportokra, habár a part erre nem mindenütt alkalmas. Peljesac legszebb fürdőhelye az orebici Trstenica homokos strandja. Ez a strand másfél kilométer hosszú, amelynek közepén édesvízi forrás tör fel, és főszezonban nagyon sokan látogatják. 

Peljesacot nem véletlenül hívják a bor félszigetének, amely Horvátország egyik legjobb bortermő vidéke, habár a termékeny völgyekben fügét, olívát és citromot is termesztenek. A táj egyaránt dicsekedhet magas hegyekkel és karsztos hegyoldalakkal, ezért Peljesacot a szenvedélyes túrázók a hegyek félszigeteként tartják számon. A horvát szigetvilág legmagasabb hegye is itt található a maga 961 méterével. Sveti Ilija a túrázók kedvelt úti célja. 

A szép strandok és elhagyatott öblök ideális feltételeket nyújtanak a legkisebbek, a napozni vágyók és a vízi sportot űzők számára egyaránt. A legszebb az Orebicben található Trstenica strand, amely egy hevesen feltörő édes vizű forrással és egy árnyákot adó kis fenyőfaerdővel is dicsekedhet. A vitorlázók és a szörfözők is kedvelik a Viganj partján uralkodó kedvező szélirányt, ahol évente rendeznek regattákat. 

Az Orebic közelében, egy kavicsos strandtól rövid sétára található, tengerparti Hotel Orsan szabadtéri sós vizű medencével várja vendégeit. 

Hotel Orsan***

Fekvése: Orebicsen egy csendes szép öbölben fekszik a szálloda, kilátással Korcsula városára, fenyőerdőben, 800 m-re a központtól.

Strand: szálloda előtt közvetlenül, apró kavicsos, sóderes.

Elhelyezés: 2 ágyas pótágyazható szobákban, melyek fürdőszobával (zuhanyzóval), sat-tv-vel, telefonnal, klímával, erkéllyel rendelkeznek.

Ellátás: light all inclusive: amely tartalmazza a svédasztalos reggelit, ebédet, vacsorát, étkezésekhez italokat (sör, bor, üdítő).

Szolgáltatások: étterem, kávézó, aperitif-bár, tengervizes kültéri medence, teniszpálya 500 m-re, asztalitenisz, strandröplabda pálya, játszótér, bowling, parkoló, wi-fi használat ingyenesen a szobákhoz.

Egyéb: háziállat nem vihető. Minimum tartózkodás: 07.06.-08.17. között 4 éj, többi időszakban 3 éj.

 

Részvételi díj:

 

 

 

Üdülőhelyi díj: 3.400.- Ft/fő/hét, 12-18 évig: 1.700.- Ft/fő/hét

Gyerekkedvezmények:

  • 0-7 éves korig pótágyon 2 felnőttel ingyenes,
  • 7-14 éves korig pótágyon 2 felnőttel -50%,
  • 0-7 éves korig főágyon egy felnőttel -50%,
  • 7-14 éves korig főágyon egy felnőttel-25%,
  • 14 év felett pótágyon 2 felnőttel -20%,
  • 0-14 éves korig 2 gyerek külön szobában -25%
  • 2+2 ágyas szobában: 2 felnőttel 0-14 évig mindkettő gyerek -50% 

 

  További információért kérjük, látogasson el az Istria Tours weboldalára!

Kérdése van? Visszahívjuk!×