3 500 Ft-tól/fő/éj - Kiskunmajsai színvonalas szállások kedvezményes fürdőbelépővel
Érvényes: 2019.01.01 - 2019.12.31
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping
  • Magyarország, 6120 Kiskunmajsa
    Kőkút 26.
  • + 36 77 481 855
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A város zajától távol csendes, nyugodt környezetben pihenhetnek vendégeink az 5 hektáros parkosított kempingünkben, motelünkben, faházainkban. Zöld pázsitunk, árnyékot adó fáink kora tavasztól késő őszig kedvelt úticélja visszajáró vendégeinknek.

Mi várja Önt Kiskunmajsán a Jonathermál Zrt.-nél? Elsősorban tiszta, gondozott környezet, csend, nyugalom, udvarias kiszolgálás, számos szolgáltatás, többek között frissítő- és gyógyászati kezelések, szauna, sókamra, jacuzzi, medence és csúszdaszolgáltatások, kerékpár és bringóhintó kölcsönzés, internet hozzáférés és különféle sportolási és kikapcsolódási lehetőségek.

A Kiskunmajsára érkező vendégeink a fürdő közvetlen szomszédságában elhelyezkedő motelben és kempingben találnak színvonalas szálláslehetőséget.
Családoknak ideálisak 1-2-3 ágyas motelszobáink, az összkomfortos faházak, apartmanok,
a fürdő mellett található üdülőfalu üdülőházai, illetve Mustang Ranch Panzió.

A sátorral, lakókocsival érkező vendégeket a mintegy 5 hektáros kemping várja, ligetes-árnyas környezetben.

Nálunk megszállt vendégek a motel recepcióján kedvezményes napi fürdőbelépőt vásárolhatnak, mellyel a fürdőben lévő összes működő medence- és csúszdaszolgáltatást, szaunát, sókamrát, jacuzzit és a strandot is használhatják.

Kirándulások, rendezvények:

Számos rendezvénnyel várjuk vendégeinket, mint például a kempingben megrendezésre kerülő Húsvéti Kempingtalálkozó, Levendula Szüret és a Szüreti Fesztivál is.

Vendégeink nálunk tartózkodásuk alkalmával kirándulásokat is tehetnek saját vagy nálunk kölcsönzött kerékpárral. Turisztikai szempontból is igen jelentős az új kerékpárút, mert végighalad Jászszentlászlón, Móricgáton, és betér Bugacra is. A kiskunmajsai gyógyfürdőt, és Bugacpusztaházát köti össze. A kirándulások során különféle látnivalók tekinthetők meg.

A fürdő és a motel vendégeit szeretettel várják a Termál Bisztró és Étteremben, valamint a Lópofa Csárdában, ahol a színvonalas és barátságos kiszolgálás mellett kedvező árakkal várják vendégeiket, akik szívesen kipróbálnák a környékre jellemző jellegzetes fogásokat vagy különlegességeket.

Megközelíthetőség:

Gyógyfürdőnk autóval, busszal jól megközelíthető az M5-ös autópályáról. Szeged felöl a kisteleki- Budapest irányából pedig a kiskunfélegyházi lejáró felől. 
Vonattal érkező vendégeink Kiskunfélegyházi átszállással juthatnak el hozzánk a MÁV menetrendszerinti járataival.

Reméljük, Önt is minél előbb vendégeink között tudhatjuk!

 

A szállás lehetőségekről, árakról az információkat megtalálják a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping weboldalán

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×