440 000 Ft-tól/fő - Black Friday New Yorkban, napozás a Bahamákon
Érvényes: 2019.11.28 - 2019.12.09
Istria Tours '94
  • Magyarország, 1066. Budapest
    Mozsár u. 6.
  • +36 1 301 0138
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Városnézés New Yorkban, hajózás a világ egyik legnagyobb óceánjárójának fedélzetén, magyar nyelvű csoportvezetéssel az utazás teljes időtartama alatt!

Karácsonyfa a Rockefeller Center előtt, mókázás a floridai Disneylandben, Kennedy Űrközpont, kókuszpálmák a fehérhomokos tengerparton, Royal Caribbean hajó …

… és egy életre szóló élmény az Atlanti-óceánon

 

1. nap: 
Utazás menetrendszerinti repülővel Budapestről New Yorkba, majd transzfer a szállodába. 

2. nap: 
Black Friday New Yorkban
Egész napos vásárlási lehetőség vagy városnézés autóbusszal és gyalog Manhattanben: Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Metropolitan múzeum, Fifth Avenue, St. Patrik Katedrális, Rockefeller Center, Grand Central Terminal. Délután látogatás Harlemben, majd szabadprogram Este New York by night program a Rockefeller Center előtt álló karácsonyfával.  

3. nap: 
New York
Egész napos városnézés autóbusszal és gyalog Manhattanben: Greenwich Village, Empire State Building épülete, Vasalóház, Soho, Kínai negyed, Little Italy, Wall Street, World Trade Center emlékhely, Brooklyn híd, Pillantás a Szabadság-szoborra a Battery Parkból, majd szabadprogram.  

4. nap: 
New York
Reggel kirándulás Ellis Island-re, a Bevándorlási Múzeumba és a Szabadság-szoborhoz, amely az „Ígéret Földjének” kapuját jelezte az egykori bevándorlóknak, menekülteknek. Mi másképp érezhetjük magunkat, mert dél körül a Royal Caribbean Anthem of the Seas hajójának fedélzetére szállunk. Hajónk 15:00-kor fut ki a kikötőből. Ekkor érdemes a fedélzeten lenni, mert felejthetetlen látvány az, ahogy elhagyjuk Cape Liberty kikötőjét. A hátteret Manhattan felhőkarcolói és a Szabadság-szobor adja.  

5. nap: 
Egész napunkat a hajón töltjük, ahol kipróbálhatjuk a hajó minden szolgáltatását, s élvezhetjük a pihenést.  

6. nap:
Hajónk 12:00-kor érkezik Port Canaveralba. Javasolt fakultatív program: Látogatás a Kennedy Űrközpontba, amely a NASA egyik legfontosabb űrközpontja. Innen történik az űreszközök, űrszondák, s elsősorban a legismertebb emberes űrrepülések indítása, vagy kirándulás a világ egyik legnagyobb Disneylandjébe. Hajónk este 21:00-kor indul tovább.  

7. nap:
Hajónk 12:30-kor érkezik a Bahamák fővárosába, Nassauba. Javasolt fakultatív program: Kirándulás a Paradise Island-re, ahol luxusszállodák állnak, többek között az Atlantis, majd strandolás egy fehér homokos tengerparton.  Este séta a Nassau óvárosában. Hajónk este 22:00-kor indul tovább.  

8. nap: 
Reggel 7:00-kor érkezünk Coco Cay magánszigetre, ahol az egész napot strandolással töltjük, kipróbálhatjuk Észak-Amerika legmagasabb vízicsúszdáját, élvezhetjük a fehér homokos, pálmafás kék Karib-tengert. A hajó 18:00-kor indul tovább.  

9. nap: 
Egész napunkat a hajón töltjük, ahol kipihenhetjük az elmúlt napok fáradalmait.  

10. nap: 
Egész napunkat a hajón töltjük, ahol tovább élvezhetjük a pihenést.  

11. nap: 
Hajónk 06:00-kor érkezik vissza New Yorkba. A repülőgép indulásától függően transzfer a repülőtérre, majd utazás menetrendszerinti repülővel New Yorkból Budapestre. 
 

Részvételi díj: 440.000 Ft/fő-től, 2 fő/kabin elhelyezés esetén, kabinkategóriától függően.

 

A részvételi díj nem tartalmazza

- a repülőjegyet (igény esetén intézzük) irányár: 150.000,- Ft/fő telítettség függvényében az ár változhat
- a transzfereket Magyarországon és New Yorkban (igény esetén intézzük)
- a 3 napi programot New Yorkban (igény esetén intézzük)
- a kötelező borravalót
- parti fakultatív kirándulásokat
- egyéb személyes kiadásokat pl.: Internet, SPA, wellness szolgáltatások, fodrász stb.
- orvosi ellátást
- biztosítást (irodánkban megköthető)
- vízumot (ESTA vízum elég, melynek intézésében segítünk) 

Fontos: Az utazáshoz útlevél és vízum szükséges!

Útlevél: az útlevélnek a visszaút dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni, akár csoportos kedvezménnyel is, vagy egy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

 

További információért kérjük, látogasson el az Istria Tours weboldalára!

Kérdése van? Visszahívjuk!×