95 000 Ft-tól/fő/hét - Paradicsomi nyaralás Skopeloson - a Mamma Mia nyomában
Érvényes: 2019.05.06 - 2019.10.15
Istria Tours '94
  • Magyarország, 1066. Budapest
    Mozsár u. 6.
  • +36 1 301 0138
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Mamma Mia sziget

Ma már az egyébként rendkívül öntudatos görögök is csak így emlegetik Skopelost, tulajdonképpen joggal, mert a film előtt senki sem hallott róla. A sziget az Égei-tenger észak-nyugati részén található és a Szporádok közé tartozik. Szemben sok görög szigettel, rendkívül dús növényzete van, főleg pinea erdőkkel borított. Persze, ha Görögországba megyünk, kevéssé izgat minket a flóra, sokkal inkább a tenger. De Skopelos ebben is remekül teljesít.

Minthogy az egész sziget rövidebb mint a Balaton és csak dupla olyan széles, a "főváros" is könnyen bejárható. Nincsenek kötelező látnivalók, inkább csak élvezzük a hangulatos sikátorokat, a klasszikus görög ételeket - mint pl. a gemista - kínáló tavernákat. A templomhoz elég kimerítő kaptató visz fel, de a panoráma miatt megéri.

Hogy jutunk oda?

Skopelosnak nincs saját repülőtere, legközelebb Skiathoson tudsz landolni, és onnan áthajózni. Mivel Magyarországról nem megy repülő Skiathosra, érdemes fapados jegyet váltani Thessalonikire és onnan behajózni. Autóval 12 óra alatt el lehet jutni Volosba, ahonnan komp visz át a szigetre - ez plusz három óra és 30 euró. Néhány utazási iroda is indít oda buszos utakat. Akárhogy is, a Mamma Mia sziget megéri a hosszú utazást.

Rigas Hotel***

Fekvése: A spanyol villákat idéző modern hotel felejthetetlen kikapcsolódást kínál mindenki számára. Merüljünk el a hűs medencében, húzódjunk az árnyékot adó mandarinfák alá, élvezzük a helyiek vendégszeretetét, fogyasszunk el egy isteni ebédet, sétáljunk a hangulatos kikötőben és fedezzük fel ezt a meseszerű szigetet… Ebben a hotelben nem fogunk csalódni!

Távolságok: Kikötő: 400 m,  Stafylos Beach: kb 3 km

Strand: A hoteltől nem messze található a népszerű Stafylos Beach, de a kikötő melletti strandon is élvezhetjük a skopelosi napsütést.       

Elhelyezés: A hotelben összesen 47 db standard szoba található. Standard szoba felszereltsége: a barátságos szobákban kádas vagy zuhanyzós fürdőszoba, bútorozott erkély vagy terasz, klíma, TV, telefon, internet, franciaágy, kanapé és hűtőszekrény található. A standard szobák a kertre vagy a főbejáratra néznek és a főépületben találhatók. Legfeljebb 3 felnőtt és 1 gyermek, vagy 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezésére alkalmasak.  Stúdió „A” felszereltsége: az új szárnyban találhatók, tágasabbak, felszereltségük megegyezik a standard szobákéval, de konyhával és nagyobb erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. Az „A” stúdiók a medencére vagy a kertre néznek. Maximum 4 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezésére alkalmasak. Stúdió „B” felszereltsége: általában nagyobb méretűek, mint az „A” stúdiók. Legfeljebb 4 felnőtt, vagy 3 felnőtt + 2 gyermek, vagy 2 felnőtt + 2 gyermek + 1 csecsemő helyezhető el bennük. Suites felszereltsége: a lakosztályok nagyobb méretűek és két háló térrel rendelkeznek. Ezekhez is tartozik konyhasarok és fürdőszoba, valamint nagyméretű erkély vagy terasz. Maximum 5 felnőtt helyezhető el bennük plusz egy kiságy. Medencéssuites felszereltsége: felszereltségük megegyezik a sima suites felszereltségével, de ezekhez privát medence is kapcsolódik. Duplex lakosztályok: kétszintesek. Maximum 6 felnőtt befogadására alkalmasak.

Ellátás:  Büfé reggeli, felár ellenében félpanzió vagy soft all inclusive ellátás kérhető .

Szolgáltatás: recepció, étterem, medence, napozóágyak, medence bár, kültéri étterem, bizonyos napokon élőzene, széf, wi-fi

Üdülőhelyi díj: a helyszínen fizetendő.

AJÁNDÉK SZEMÉLYI KOMPJEGYEK A SZÁLLODÁTÓL! (min. 7éjszaka foglalása esetén), kivéve flyingcat (gyorshajó) típusú kompra


Részvételi díj:


Részvételi díj az alábbi szolgáltatásokat is tartalmazza: transzfer a kikötőből a szállodáig és vissza, welcome drink, magyar asszisztencia. 

További információért kérjük, látogasson el az Istria Tours weboldalára! 

 

 

 

Fotó: Pinterest

Kérdése van? Visszahívjuk!×