39 900 Ft/család/2 éj - Tavaszi kalandok a Tündérkertben
Érvényes: 2019.03.01 - 2019.06.29
Tündérkert Hotel
  • Magyarország, 3325 Noszvaj
    Dobó István utca 10.
  • +36 36 563 303
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Vadregényes környezet az aktív pihenést kedvelő családoknak. 2019. június 29-ig 39900 Ft-tól/család/2 éjszaka áron foglalható.
Valódi gyöngyszem az ország legfrissebb levegőjű településén, Noszvajon lévő Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont, amely a híres De la Motte Kastély kertjében található, gyönyörű környezetben.

Ébred a természet, ébrednek a tavaszi kalandok is!

Töltse a tavaszt a Tündérkert Hotelben, élvezze a noszvaji vendéglátás kényelmét és engedje, hogy elvarázsolja a hangulat! Tavasztündér csomagunk 2019.03.01-06.29. között eltöltött foglalásokra érvényes. Más akcióval, kedvezménnyel össze nem vonható, és a szálloda által meghatározott kiemelt időszakokban nem foglalható. A tavasz mindenhol tündéri, de az ország egyik legtisztább levegőjű településén, Noszvajon különösen csodálatos. Legyenek vendégeink az év egyik leggyönyörűbb időszakában is, élvezzék a friss tavaszi levegőt, gyönyörködjenek a természet ezernyi szépségében, a nyíló virágokban és csicsergő madarakban! 


Tavasztündér csomagajánlatunk tartalma:    

  • Bőséges reggeli és svédasztalos vacsora: klasszikus hideg és meleg ételekből és helyi specialitásokból
  • Kényelmes vintage szobák a pihentető alvásért
  • Frissítő Fürdőház használat a teljes tartózkodás ideje alatt


A szálloda csomagjai félpanziós ellátást tartalmaznak (reggeli és vacsora). Reggelire, a helyi kézműves termékek (lekvár, sajt, méz, húskészítmények) mellett frissen készült, választható meleg ételekkel várják. Amíg Ön megízleli a térség specialitásait, addig a kisebbek nagy kedvencei is elérhetőek: a kínálatban szepelnek HIPP bébiételek, tejpépek, bébiitalok és tejbegríz is.

Napközben, a szállodában található Ambrózia Bisztró enyhíti a vendégek éhségét. A klasszikus kávéházi kínálatban a sütemények mellett, ízletes melegszendvicsek, falatkák is készülnek. A bisztró kínálat nem része a félpanziós ellátásnak, ezért önköltséges. A szállodában, ebédidőben kizárólag a bisztró kínálatából lehet választani.

Az étkezések sora a vacsorával koronázható meg: a svédasztalos vacsora szintén része a csomagokban található félpanziónak. A vacsora italfogyasztást nem tartalmaz, itallapról lehet rendelni igény esetén. Biztosított a laktóz- és gluténmentes étkezés; a speciális igényeket, a szállodai érkezés előtt 1 héttel kérjük leadni. Időszakosan vásárolhatóak is helyi különlegességek, noszvaji lekvárok, borok.

ÁRAK:

 
2 felnőtt és max 2 ( 10 év alatti gyermek) félpanzióval (Reggeli és vacsora az árban)
2 éjszaka 39 900 Ft
3 éjszaka 59 850 Ft
4 éjszaka 79 800 Ft
   
Felárak: Ár (szoba/éj)
   
Korai érkezés (12.30) 4 000 Ft
Késői utazás (12.00-ig) 10 000 Ft
1 gyerek (10- 14 év között) 7 500 Ft
+ 1 felnőtt
9 500 Ft
Konnekting szoba felár* 12 500 Ft


További információkért kérjük, látogasson el a szálloda weboldára!

Kérdése van? Visszahívjuk!×