81 900 Ft/3 éj/fő - 4 napos pihenés Porecen - autóbusszal
Érvényes: 2019.06.27 - 2019.06.30
Istria Tours '94
  • Magyarország, 1066. Budapest
    Mozsár u. 6.
  • +36 1 301 0138
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A több ezer éves, 12 ezer lakosú Porec ma is a római kori városszerkezetre épül, meghagyva az eredeti utcaszerkezetet, és utcaneveket. Számos régi templom, rom, és épület nagyon érdekessé, történelmi emlékeit tekintve szinte egyedülállóvá teszi e tengerparti üdülővárost. A rómaiak, gótok, frankok, szlávok, és velenceiek mind otthagyták kéznyomukat a településen. A gazdag kulturális örökség rendkívül sok látnivalót kínál. Porec éghajlata is kellemes, nyáron nélkülözi a hőséget. A legmelegebb hónap augusztus, ekkor az átlaghőmérséklet 30 fok körül van. A turistákra nagy figyelmet fordít a városka, igen kiépült turistaközpontról van szó: mindenféle kategóriájú szálláshely található itt, a parkok, a közterek is szépen gondozottak. Pizzériák, hangulatos éttermek, kávézók, éjszakai bárok, szórakozóhelyek, kaszinók, és számtalan sportolási lehetőség (70 sportot űzhetünk itt, és 165 teniszpálya fekszik a a városban!) teszik élményekkel gazdaggá az üdülést. A fiatalok számára rendkívül gazdag éjszakai életet kínál Porec (a legjobb szórakozóhelyek az óvároson kívül találhatóak), de a gyermekes családok is jól érezhetik itt magukat.  

 

4 NAPOS PIHENÉS AUTÓBUSSZAL HORVÁTORSZÁGBAN!

Időpont: 2019. június 27-30.; 4 nap/3 éjszaka, szállás: Hotel Delfin**

Részvételi díj: 69 900 Ft/fő


Részvételi díj tartalmazza: szállást 2 ágyas szobákban 3 éjszakára, félpanziós ellátást, welcome drinket, autóbusz költségét, üdülőhelyi díjat.

Nem tartalmazza: Kötelező félpanzió felár 12.000.-Ft/fő, biztosítás irodánkban megköthető. 

Indulás az éjszakai órákban Budapestről, többszöri pihenő után megérkezés délután a szállodába.

Az útvonal és az indulási időpont tájékoztató jellegű, Pécset mindenképpen érinti az útvonal, indulás előtt, attól függően, hogy melyik városban hány utas száll fel, változhat az útvonal Pécsre. Ez az oda- és visszaútra is vonatkozik, kérjük, ezt mindenképpen vegyék figyelembe, és a jelentkezés előtt tájékozódjanak értékesítőinknél! Az utazás ideje az átlagosnál hosszabb, a tervezett menetrendről internetoldalunkon olvashat tájékoztatót.
Szabadprogram, pihenés, üdülés a tengerparton. Utolsó nap reggeli után hazaindulás.
 
Fekvése: a több épületből álló szálloda Porec belvárosától 5 km-re található, napfényes, zöld övezetben, a Zelena Laguna üdülőövezetben.

Strand: 50 m-re található a kék zászlós strand, kavicsos, sziklás, részben betonozott.

Elhelyezés: egyszerű bútorokkal berendezett szobák, zuhanyzóval és WC-vel. TV, klíma, hűtő nincs a szobákban. A pótágy kis méretű, összecsukható fotelágy (méretéből adódóan felnőttnek nem alkalmas, inkább csak gyerekek tudják használni 12 évig javasolt).

Ellátás: svédasztalos félpanzió.

Szolgáltatás: étterem, külső tengervizes medence, kávézó, őrzött parkoló (felár ellenében), mini golf, teniszpálya, masszázs (térítés ellenében), animációs programok(06.02.-08.30.-ig), ajándékbolt, TV a közösségi terekben, táncestek, koktél bár, 400 fős konferenciaterem, sportolási lehetőségek, vízisport eszközök kölcsönzése, wi-fi ingyenesen a recepciónál.

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni. Vagy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!


Ajánlatkérés >>>

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×