1 600 Ft/felnőtt - Szerelmes Állatok Napja a Budakeszi Vadasparkban
Érvényes: 2019.02.16
Budakeszi Vadaspark
  • Magyarország., Magyarország
    2092 Budakeszi 0210/12 hrsz.
  • +36 23 451 783
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Február 16-án, szombaton, a Valentin-napra való tekintettel a Budakeszi Vadasparkban idén is a szerelmes állatoké a főszerep.

A rendezvény keretein belül a látogatók olykor bizony kissé pikáns szakvezetéseken ismerkedhetnek meg a Magyarországon őshonos, illetve a Kárpát-medencébe betelepült állatok szerelmi életével, párkeresési szokásaival és udvarlási technikáival.

Az állatok körében ugyanis lényegesen különböző taktikák és fortélyok uralkodnak, legyenek azok háziállatok, madarak, kisemlősök, vagy épp nagyragadozók, de a cél mindig ugyanaz: meghódítani a szívük választottját. Az evolúció fajspecifikus hódítási stratégiákat alakított ki annak érdekében, hogy mindenki a saját erősségeinek megfelelően találhassa meg párját.

Szombaton, a „párkapcsolati” ismeretterjesztő előadáson minden különféle állati szerelemmel kapcsolatos titokra fény derül, többek között arra is, hogy mit jelent a szaknyelvben a barcogás, hogy mely vadfajok választank egy életre párt, és hogy kiknél játszik szerepet a hölgyválasz.

A szakvezetésen kívül a Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület játékos előadást tart a legkisebbnek az udvarlási szokásokról, továbbá állattréningek és kisragadozó látványetetés is várja az érdeklődőket.

 

Szerelmes Állatok Napja részletes programja:

10.00  Állat tréning – mosómedve

10.00-től PANGEA Egyesület – ismeretterjesztő játékok

12.00 Ki hogy hódít az állatvilágban? – szakvezetés (indulás: Pangea standtól)

13.00 Állat tréning – aranysakál

14.00 Kisragadozók etetése

 

Jegyárak:

Felnőtt: 1 600 Ft
Gyerek 2-14 éves: 800 Ft
2 éves korig: 100 Ft
Diák, nyugdíjas: 1 000 Ft
Családi: 3 500 Ft

 

Online jegyvásárlás!

Kérdése van? Visszahívjuk!×