18 900 Ft/fő/éj - Valentin napi kényeztetés Bükfürdőn
Érvényes: 2019.02.11 - 2019.02.17
Caramell Premium Resort****superior
  • Magyarország, 9740 Bükfürdő, Európa út 18.
    NTAK: SZ19000048
  • +36 94 558 030
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Azok a szerencsések, akiket Cupido nyila már eltalált, kényeztető romantikus napokat tölthetnek együtt a Caramell Premium Resort****superior -ban, különféle extrákkal fűszerezve. Kalandos utazásukat páros és fürdő masszázs teszi tökéletessé, ráadásul ajándék Valentin napi fotózásban is részesülnek. A romantika szerelmesei kedvezményes felárral élvezhetik a szálloda lakosztályainak bármelyikét.


A szálloda tavaly újult meg az ország egyik legnagyobb turisztikai beruházásának részeként, ennek köszönhetően a vendégeknek ki sem kell tenniük a lábukat a hotel területéről: egy helyen érhető el számukra a test, a lélek és a szellem egységének megteremtése. 142 szoba, 2000 négyzetméteres wellness-világ, családbarátok szolgáltatások sora: ezt nyújtja a négycsillagos Caramell Premium Resort****superior. A vendégeket 100-féle szépészeti kezelés, gyógykezelések sora, bowling és focipálya várja. Halastó, japán kert, távol-keleti holisztukus hangulat: mindez az ország egyik legszínvonalasabb luxus wellness-szállodájában – elérhető áron.

A négycsillagos Caramell Premium Resort****superior a slow élményét nyújtja vendégeinek, azoknak, akik már gyakorolják, és azoknak, akik csak most sajátítják el a lassú pihenés filozófiáját.

Az országban páratlan kristályszerkezetű kalandparkjuk, a Kristály Torony egyike Bük meghatározó turisztikai attrakcióinak.  


Az ajánlat tartalma:

  • Ámor koktél welcome drink
  • Ajándék valentin napi fotózás
  • Páros masszázs
  • Valentin napi bekészítés a szobába

Ár: 18 900 Ft-tól/fő/éj

Egyágyas felár: 5 000 Ft / fő / éjszaka
Minimum tartózkodás: 2 éjszaka

Az árak a szálloda telítettségének függvényében változhatnak. 

További részletek és foglalás >>

Kérdése van? Visszahívjuk!×