34 900 Ft/fő - Klasszikus bál modern köntösben - Aranybál a Pesti Vigadóban
Érvényes: 2019.02.02
Pesti Vigadó
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Budafoki Dohnányi Zenekar 2019. február 2-án szeretettel várja Önt és partnerét, barátait a megújult Aranybálra a Pesti Vigadóba.

A Pesti Vigadó díszterme évente egyszer a BDZ és vendégei kedvéért ünnepi díszt ölt. A székeket körasztalok váltják fel, a színpad a díszpáholy elé kerül, és egy táncparkettel egészül ki. A panorámafolyosót fejedelmi ételek, pompás nedűk és ellenálhatatlan sütemények foglalják el.  A folyosókon és a teremben virágdíszek, hangulatos világítás, és az egész épületet betölti a zene.

Az Aranybál új köntösben tündököl!

Ha fiatalos, lendületes táncmulatságra és ehhez társuló ínycsiklandó ételekre vágyik, ne habozzon, jelentkezzen az Aranybálra. A bál színesebb és csillogóbb, mint valaha.

Díszvendég: Rost Andrea

Házigazda: Hajós András

A bál első csúcspontja a nyitóhangverseny, melyben a BDZ – Hollerung Gábor irányítása alatt – ötvözi a tőle megszokott sziporkázó hangulatot a magas szintű koncertélménnyel.
A hangverseny után jöhet a zenés vacsora, melyhez a BDZ zenészei szolgáltatják a muzsikát.

A vacsorát követően indul a tánc: a BDZ játékával a Duna Táncegyüttes művészei nyitják meg a bált, Guido Mancusi vezénylete alatt, majd a BDZ Big Band idézi meg a 20-as, 30-as évek Amerikájának hangulatát, végül pedig a tombolát követően, a Swing á la Django szolgáltatja a talp alá valót.

Program

18:30-tól Regisztráció
19:00 Ajtónyitás, üdvözlőital
19:25 Fanfár
19:30 Koncert, vezényel: Hollerung Gábor
20:30 Vacsora
22:00 Tánc a BDZ közreműködésével, vezényel: Guido Mancusi

23:00 Műsor és tombola
23:30 Tánc – zene: BDZ Big Band
00:30 Tánc – zene: Swing á la Django
02:00 A bál vége

A bál díszvendége: Rost Andrea

Közreműködők:

Duna Művészegyüttes (koreográfus: Juhász Zsolt)
BDZ Big Band
Swing a la Django

Jegyek

Arany asztal – 54 900 Ft / fő

Az arany jegyet azoknak ajánljuk, akik szeretik az igényes, személyre szabott kiszolgálást.  Az arany jegy a terem legjobb asztalaihoz szól, háromfogásos vacsorát tartalmaz felszolgálással.

Ezüst asztal – 44 900 Ft / fő

Ajánljuk mindenkinek, akik szeretik az aranykor hamisítatlan báli hangulatát, a színvonalas komolyzenei élményt, a táncot és a mulatságot. A jegy büfévacsorát tartalmaz.

Bronz asztal – 34 900 Ft / fő

A bronz asztalok a Vigadó Déli termében helyezkednek el. A színpad az asztaloktól korlátozottan látható. A jegyek nem helyre szólóak, az ültetést a megrendelések alapján a szervezők végzik. Természetesen kérésre egy asztalhoz ültetjük a baráti társaságokat. Teljes asztal vásárlása estén kérjük, keressen minket telefonon.

A belépőjegy ára mindhárom kategóriában tartalmazza a bálon és a vacsorán való részvételt, a vacsora alatti korlátlan italfogyasztással. A vacsora után italok térítés ellenében fogyaszthatók.
 

További részletek és jegyvásárlás >>

 

Hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×