12 000 Ft/fő - Ehető vadnövények a Mecsekben - Kétnapos gyalogos tantúra
Érvényes: 2019.05.11 - 2019.05.12
Magyar Kaland-Sport Egyesület
  • Magyarország, 2800 Tatabánya
    Előd vezér u. 6.
  • +36 30 957 6556
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 0 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Vegyen részt egy különleges gyalogtúrán! Erdőn mezőn járva mindenkiben felmerül, hogy milyen jó volna a növényeket ismerni, tudni, hogy ehetők-e vagy sem. Ön például tudja, meddig folyasztható a medvehagyma, elhető-e a bükkfalevél és hogy mire jó a hárs hajtása? Érdekli Önt, hogy melyik gyógynövény szárítható és melyik, amelyiket azonnal megeheti? Most botanikus szakvezető segítségével mindenre választ kaphat a vadon növényeivel kapcsolatban.

Túrázzon a Mecsek vidékének legérintetlenebb területére, hogy megismerje, meglássa és megtapasztalja az itt élő, lenyűgöző növényvilág sokféleségét!

A túra időpontja: 2019. május 11-12.
Részvételi költség vendégként: 12 000 Ft, amely nem tartalmazza a helyszínre utazás költségét, az étkezést és a szállást.

Szállás díja: 4 000 Ft + IFA / fő - turistaszállás többágyas szobákban

A túra KÖZEPESEN NEHÉZ - - Minden egészséges ember számára teljesíthető, de jólesően fárasztó. Ha aktív életmódot élsz, nem érhet meglepetés.



SZÜKSÉGES FELSZERELÉSEK

Ruházat - Túráink egész naposak, ezért kényelmes ruházat, napos időben kalap és napszemüveg, csapadékos idő esetén esőruházat ajánlott.

Élelem - Nagyon fontos, hogy fejenként legalább 2 liter víz legyen mindenkinél! Élelem szempontjából kétszeri étkezéssel kell számolni (szendvicsek), illetve csokoládét, kekszet érdemes hozni a gyors energiapótlás végett.

Felszerelés - Térképpel és iránytűvel készülünk, de aki szeretné jelölni az útvonalat, természetesen hozhat magával papír alapú térképet, vagy GPS-t. Aki szeret fényképezni, ne felejtse otthon az apparátusát, mert lesznek szép helyek és szerencsés esetben állatvilágot, madarakat akár egész közelről is lencsevégre lehet kapni.

 

Részletes programleírás megtekintéséhez kattinton IDE!

Kérdése van? Visszahívjuk!×