5 000 Ft-tól/fő/éj - Karácsonyi ajándékutalványok a Tündérkertbe!
Érvényes: 2018.12.07 - 2018.12.31
Tündérkert Hotel
  • Magyarország, 3325 Noszvaj
    Dobó István utca 10.
  • +36 36 563 303
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Valódi gyöngyszem az ország legfrissebb levegőjű településén, Noszvajon lévő Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont, amely a híres De la Motte kastély kertjében található, gyönyörű környezetben.

A hotel számtalan kültéri és beltéri programmal csábítja a kisgyermekes családokat, ezzel együtt nagy hangsúlyt fektet a bababarát szolgáltatásokra, amely megmutatkozik a nagyszerűen berendezett Eco Baby, Kid és Family szobákon és a gyerekeknek való éttermi felszereltségen, ízes menükön és széleskörű kínálaton egyaránt.


Válasszon idén karácsonyra a noszvaji Tündékert Hotel ajándékutalványai közül, hogy családjának és barátainak is igazán örömteli legyen ez az ünnep!

Karácsonyi ajándékutalvány

Az ünnepekre kitűnő ajándékötlet egy noszvaji kikapcsolódás a Tündérkert Hotelben! Kívánság szerint névre szólóan is! Karácsonyi kedvezményes ajándékutalvány ajánlatunk:

  • Csomagár: 39.900 Ft / 2 éjszaka/ Eco szoba/ 2 felnőtt és 1 gyermek. (10 éves kor alatt)
  • Az utalvány érvényessége: 2019. 01. 07 - 12. 20.  között (kivétel a szálloda által meghatározott kiemelt időszakban és a nyári időszakban).
  • Amennyiben 2019. január 7. és március 31. között használják fel az utalványt, plusz egy éjszakát grátiszban biztosítunk.

Az ajándékutalvány beváltása: Az ajándékutalványon feltüntetett szolgáltatásokat a szállodával történt előzetes egyeztetést követően, foglaltság függvényében biztosítjuk és azok kizárólag a szálloda írásos visszaigazolása esetén vehetők igénybe. Az utalvány készpénzre nem váltható. Foglalás esetén az általános foglalási feltételek érvényesek. Foglalásoknál, kérjük, hivatkozzon az ajándékutalványon feltüntetett sorszámra.

Értékutalvány

Ha nem talált megfelelő utalvány típust, akkor bízza a választást az ajándékozottra! Rendelje meg ajándékutalványát fix értékben, névre szólóan és hagyja, hogy szerettei döntsenek a Tündérkert Hotelben eltöltött pillanatokról! Ár: 5 000 Ft-tól

 

További részletekért kérjük, látogasson el a Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont honlapjára!

 

Hasonló ajánlatok
Hotel Helikon****superior

Aktív balatoni pihenés Keszthelyen

Ingyenes
Hotel Helikon****superior

Élmény és pihenés a Hotel Helikonban

Ingyenes
Hotel Írottkő***

Senior pihenés az Alpok lábánál Kőszegen

11 500 Ft-tól/fő/éjszaka
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×