700 Ft /fő - 700 Ft-os fürdőbelépő Mórahalom magánszálláshelyein
Érvényes: 2018.09.01 - 2018.11.30
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
  • Magyarország, 6782 Mórahalom
    Szent László park 4.
  • +36 62 281 039
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Mint miden évben, idén ősszel is kedvezményekkel csalogatja a fürdőzni és pihenni vágyókat Mórahalom!

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő több fedett és szabadtéri gyógymedencéjében (35-39 °C) valóban megmártózhat az egészségben. Az Erzsébet gyógyvíz és az Árpád gyógyvíz egyaránt alkalmasak kopásos és gyulladásos izületi, illetve gerincbetegségek, izomreuma, valamint nőgyógyászati megbetegedések kezelésére.

A fürdő wellness részlegén egész évben gondoskodnak arról, hogy testét és lelkét kényeztetni tudja. 

A vendégek egyik nagy kedvence a téli hónapokban is használható szabadtéri úszómedence. A víz hőmérséklete nagyon kellemes, 27,3 °C, a medencéhez közvetlenül át lehet jutni a fedett részből, így semmi sem zavarhatja a kikapcsolódást.

A fedett gyermekfürdőnek és szaunavilágnak köszönhetően mára az intézmény egy igazi családi fürdővé vált, egy olyan többgenerációs intézménnyé, ahol egész évben, a család minden tagja egyaránt gyógyulhat, pihenhet és kikapcsolódhat.


 

Foglalj szállást és csobbanj akár 700 Ft-ért! Aki idén ősszel akár egy éjszakát is eltölt az akcióban részt vevő szálláshelyek valamelyikén, mindössze 700 Ft-ért veheti igénybe a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szolgáltatásait.

700 Ft-os fürdőbelépő Mórahalom magánszálláshelyein:
Szervezzen családjával őszi kikapcsolódást, jöjjön el barátaival egy hangulatos fürdőzésre és használja ki a lenti kedvezményt, hiszen idén ősszel is 3 hónapon keresztül, szeptember 1-jétől november 30-ig kedvezményes fürdőbelépők várják szállásadóinknál!
Az akció lényege, hogy az erzsebetfurdo.morahalom.hu, illetve a morahalomturisztika.hu honlapokon megtalálható, megjelölt mórahalmi magánszálláshelyeken megszálló vendégek kedvezményes fürdőbelépőt kaphatnak szállásadójuktól, a szálláshelyek egyedi feltételei alapján. A vendégek az 700 Ft-os belépőt a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben érvényesíthetik, és itt tartózkodásuk idején használhatják fel.

A fürdő árpolitikája évek óta változatlan: egyetlen belépőjegy megvásárlásával a fürdő valamennyi üzemelő medencéje, szaunája, csúszdája, valamint az összes élményelem korlátozás nélkül igénybe vehető.
Fontos, hogy az 700 Ft-os belépőjegy az érvényességi idő alatt hétköznapokon és hétvégéken is igénybe vehető, kivéve ünnepnapokon és a kiemelt időszakokra vonatkozóan.

Kivételt képeznek tehát az alábbi időszakok:
- 2018. október 20-23.
- 2018. november 1-4.

Foglaláskor kérjen pontos információt a fürdőjegy igénybevételének lehetőségéről!

 

Részletek >

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×