13 EUR /fő - Bécsi kirándulás az adventi vásárok idején
Érvényes: 2018.11.11 - 2018.12.29
Wasteels Utazási Iroda
  • Magyarország, 1087 Budapest
    Kerepesi 2 - 6., Keleti pályaudvar, 9. vágány
  • +36 1 210 2802
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

November közepétől Bécs városának terei csodálatos, csillogó és meghitt hangulattal teli vásárokká alakulnak át. A meleg puncs, az illatozó sütemények, a csillogó díszek igazi karácsonyi hangulatot teremtenek a város terein. Spóroljon a költségein, utazzon vonattal már 13 EUR-tól/fő áron. Töltsön el egy hosszú hétvégét Bécsben az adventi vásárok idején!


Kedvezményes globáldíjas jegyek: SparSchiene

Budapest – Bécs egy útra, 2 . osztályon 13 €-tól, 1. osztályon 29 €-tól

Győr – Bécs egy útra, 2. osztályra 9 €-tól, 1. osztályra 19 €-tól

Záhony / Nyíregyháza / Debrecen – Bécs egy útra, 2. osztályra 19 €-tól, 1.osztályra 35 €-tól

A SparSchiene jegyek valamennyi Railjet és EuroCity vonatra, valamint a Dacia gyorsvonatra is megválthatók, korlátozott számban. A jegyek csak adott napon és adott vonaton érvényesek, cseréjük és visszatérítésük nem lehetséges! A jegyek a helybiztosítást is tartalmazzák.

SparSchiene menetjegyek a Kálmán Imre EuroNight vonatra és az Advent gyorsvonatra nem válthatók!


Kirándulójegyek:

  Városi közlekedés nélkül Városi közlekedéssel
Budapestről 33 € 43 €
Debrecenből 39 € 49 €

Mindkét fajta bécsi kirándulójegy az érvényesség első napjától számítva négy napig érvényes oda-vissza utazásra valamennyi közvetlen vonatra, valamint átszállással az EURegio vonatokra is. Magyarország területén az útmegszakítás nem megengedett! Gyermekek számára a kirándulójegyek árának felét kell megfizetni.

A bécsi városi közlekedésre is érvényes változat az oda- és visszaúti utazás mellett érvényességi ideje első 2 napján korlátlan számú utazást biztosít Bécs valamennyi villamos- és metróvonalán, helyi autóbuszán, valamint a VOR 100-as zónáján belül a helyközi autóbuszokra, az S-Bahn-okra, az ÖBB regionális vonataira és a Wiener Lokalbahnen szerelvényeire is. Felhívjuk figyelmüket, hogy a jegyek a schwechati repülőtérre és a Shopping City Süd felé történő utazásra nem érvényesek, azok a megadott zónán kívül esnek! A városi tömegközlekedéssel történő utazásra a közlekedési vállalat szállítási feltételei vonatkoznak.

 

További információkért látogasson el weboldalunkra!

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×