1 800 Ft /fő - A KÁVÉ napja az Akvárium Klubban
Érvényes: 2018.09.30
Akvárium Klub
  • Magyarország, 1051 Budapest
    Erzsébet tér 14.
  • +36 30 860 3368
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5594 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Szeptemberben az Akvárium Klubban igazi ünnep várható! 30-án tartják ugyanis az egyik legüdítőbb, leigllatosabb és legfinomabb nedű, a KÁVÉ napját!

Szeptember végén számos országban „ünnep" a kávé világnapja, a kávézók és kereskedések akciókkal, különleges fajtakóstolókkal, izgalmas kávéitalokkal várják a vendégeket Európa-szerte és a tengerentúlon is. Magyarországon 7. alkalommal szerveznek eseményt a kávé napja alkalmából.

Ezúttal is az Erzsébet teret tölti be a kávéillat, hiszen az Akvárium Klub ad otthont az egész napos programnak. Tíz kiállító várja az érdeklődőket, köztük hazai mikropörkölők, de olasz kávét, sőt, kávékoktélt is lehet majd kóstolni. A belépő árában nemcsak korlátlanul kávézhatunk, hanem az előadások, workshopok résztvevői is lehetünk. Kávémarketing, kávékereskedelem, külföldi pörkölő-tulajdonos előadása, szakmai kerekasztal és barista jam session is lesz a programok között. Aki pedig biztosan szeretne beférni a rendezvényre, már elővételben is megveheti a jegyét online vagy a helyszínen.

A rendezvény ideje alatt a helyszínen - a férőhely kapacitásától függően - a szervezők korlátozott számban értékesítenek belépőket. A rendezvény napján a jegyvásárlás kizárólag készpénzes fizetéssel történik a regisztrációs standnál.

Időpont: 2018.szeptember 30. vasárnap
kapunyitás: 11:00

Helyszín: AKVÁRIUM KLUB

Jegyár: 1 800 Ft /fő

Hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×