109 600 család/3nap/2 éj - Őszi vidám napok Várgesztesen
Érvényes: 2018.10.19 - 2018.11.04
Villapark Várgesztes
  • Magyarország, 2824 Várgesztes, Villapark 201/25.
    NTAK: UD19014948
  • +36 34 494 494
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Érdemes az ősz folyamán pár napnyi szabadságot kivenni, hogy együtt szórakozzon a család Várgesztesen! Sportprogramok, kincskeresés, Dömötörözés, tökfaragás és Halloween buli várja Önöket a Várgesztesi Villapark vidám őszi programjai között!

Élményszüret a gazdag programtermésből!

Sport- és animációs programok:

  • Kincskereső játék - Találják meg a házban elrejtett kincset, melyet Villaparkos kikapcsolódásuk alkalmával be is válthatnak
  • Tökfaragóverseny - ami idén sem maradhat el
  • Esti Halloween-jelmezes lámpásos édességkeresés a parkban
  • Dömötörözés ahogy azt kell - birkaterelő verseny
  • Minden nap tematikus kreatív kézművesprogramok
  • Quad és terepjáró program - pályán és a park körül
  • Sportok (kalandos rollerverseny,"gólkirály")
  • Bambino Disco

A csomag érvényes: 2018.10.19. és 11.04. között, minimum 2 éj foglalása esetén

Ára: 109 600 Ft /család/ 3 nap/2 éj bővített félpanzióval


 

A VILLAPARK igazán családbarát!

Házak 122m2 és 185m2-es méretben (kerttel, akár saját belső medencével), ahol kényelemesen elférnek együtt baráti családok vagy akár 3 generáció is
25 hektáros vakációpark hatalmas játszóházzal, játszóterekkel, kültéri és beltéri medencékkel, ahol biztonságban elengedheti szabadon gyermekét
Wellness szolgáltatások és kulináris élmények
Reggeltől estig animációs programok kicsiknek és nagyoknak az ünnep jegyében
A recepción biciklik, rollerek, túrabotok bérelhetőek, az információs anyagok között túrajavaslatokat talál a környékbeli látványosságokhoz. A túrakapunkon keresztül pedig közvetlen a kijárás a Villaparkból a Vértes Natúrpark erdeibe!

Tudja? A Villaparkban a gyermekek szállása és ellátása ingyenes egészen 14,99 éves korig, házanként 4 fős gyermeklétszámig!

A „család” 2 felnőttet és akár 4 gyermeket jelent 14,99 év alatti korral, a szülőkkel egy házban elszállásolva, azonos ellátástípusban, Komfort apartmanházban. Az AQUA Plus ház ára magasabb a Komfort házénál.

A bővített félpanzió levesebédet is tartalmaz a reggelin és vacsorán felül, sőt a kiutazási idő 10.00 helyett 12.00. Tudjon meg többet éttermi ellátásainkról!

Ilyet máshol nem talál! A legkisebb vendégeinkre (0-2,99 év) gondolva kialakítottunk már hosszú évekkel ezelőtt a bababarát villákat, idén azonban a Komfort bababarát házak egyikéből másikából kialakítottuk a 3-12 éves korosztálynak szóló gyerekbarát házakat. Nagy területen, tematikus berendezésekkel épített játszóbirodalom, egy saját játszóház akár 4 gyerkőcnek.

TARTÓZKODÁSI KEDVEZMÉNY - Ha már lúd, legyen kövér és használják ki az ünnepi időszak minden napját

Jöjjenek 4 nap/3 éjszakára és ingyenesen vehetik igénybe a korai érkezést (15.00 helyett már 10.00-kor beutazhatnak) vagy a kései távozást (10.00 helyett 15.00 óráig maradhatnak házukban). Kérjük a foglaláskor a "Megjegyzés" mezőbe jelezzék választásukat!

Jöjjenek 5 nap/4 éjszakára és a 4. éjszakát 30%-os kedvezménnyel kapják, sőt a korai érkezés vagy a kései kiutazás is jár Önöknek. Kérjük a foglaláskor a "Megjegyzés" mezőbe jelezzék választásukat!

 

További részletek megtekintése és foglalás >

 

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×